Finance Recruitment voor elke discipline

Sinds 2003 verzorgen wij de werving & selectie en detachering van finance professionals op minimaal HBO of WO niveau voor u. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: planning & control, financieel management, accounting, tax/treasury en internal audit.

Vijzelaar.com werving & selectie | Medewerker

Persoonlijke aanpak én kwaliteit

Bij vijzelaar.com staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Daardoor weten onze Consultants goed wat er bij onze klanten leeft en kennen zij ook onze kandidaten en finance professionals goed. De perfecte match is dan snel gemaakt. Onze insteek is dan ook "Eerst zien". Wij zijn ervan overtuigd dat als je eerst investeert in het leren kennen van de klant en de kandidaat, je een betere dienstverlening kan bieden. Het is voor ons dan ook erg belangrijk om te kijken wie de persoon achter het CV is. Kortom, bij vijzelaar.com staan we garant voor een persoonlijke aanpak én kwaliteit!

Financial Recruitment oplossingen

Met de financial recruitment oplossingen van vijzelaar.com bent u verzekerd van:

CONTINUÏTEIT

Vijzelaar.com garandeert de waarborging van de continuïteit in uw financiële operatie

KWALITEIT

Onze Recruiters zijn op de hoogte van de laatste online recruitment technieken en de arbeidsmarkt voor financials

PERSOONLIJKE BENADERING

Wij komen graag bij u langs om de vacature te bespreken en spreken alle kandidaten in een persoonlijk gesprek

KENNIS

De meerderheid van onze Consultants hebben een financiële achtergrond en weten precies wat u nodig hebt

Werving & Selectie

Door onze uitgebreide kandidatendatabase, ons omvangrijke netwerk en e-recruitment methodieken vinden wij snel de best gekwalificeerde kandidaat voor uw finance vacature. Daarbij staat het waarborgen van de continuïteit op uw financiële afdeling voorop. Zoekt u een Controller, CFO, Finance Manager of Financial Accountant? Wij hebben jarenlange ervaring met financial recruitment voor alle denkbare financiële functies.

Shelly van Beekhoven

Meer weten?

Neem contact op met Shelly van Beekhoven

Zoekt u tijdelijk financieel personeel?

Darwin’s survival of the fittest ging niet over het overleven van de sterkste, maar meer over degene die het best in staat is om zich aan te passen. Aanpassingsvermogen vraagt flexibiliteit. De flexibiliteit in uw financiële bezetting wordt verzorgd door vijzelaar.com door de inzet van de beste professionals in financiële detachering en interim- of project management.

Wij investeren in opleiding en ontwikkeling, wij kennen de nieuwste systemen en trends. Onze financiële professionals brengen een frisse blik, zien hoe het anders kan en realiseren verandering samen met u. U realiseert de gewenste flexibiliteit, waarborgt daarmee de continuïteit en u stimuleert en verbetert uw financiële organisatie en dat allemaal met de leukste financials die er zijn.

Derk Dijkman

Meer weten?

Neem contact op met Derk Dijkman

Een vaste of tijdelijke collega?

Wij verzorgen de werving & selectie of levering van tijdelijke finance professionals op HBO/WO-niveau. Bent u op zoek naar een finance prfessional en wilt u uw vacature aanmelden? U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze Consultants via 035-6025530.

Meld je vacature aan
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.