Vijzelaar groeit verder in werving & selectie

vijzelaar.com is sinds 2022 onderdeel van de Quoratio Groep en tot op heden hebben we als zelfstandig onderdeel onze diensten aangeboden onder onze eigen naam. We staan in de markt bekend als een stabiele, betrouwbare leverancier van professionele financials voor detachering, interim-management en werving & selectie.

“De afgelopen 21 jaar hebben we een prachtig bedrijf opgebouwd, met gestage groei en gericht op kwaliteit. We zijn nu in een nieuwe fase aangekomen om verdere groei te realiseren en door te ontwikkelen” – René Beukema, Directeur vijzelaar.com

Quoratio Groep wordt FITZ


Per 1 mei aanstaande wordt de naam van Quoratio Groep gewijzigd naar FITZ. Alle onderliggende labels binnen de groep die diensten aanbieden op het gebied van detachering en interim-management zullen meegaan in deze naamswijziging.

Vijzelaar.com groeit verder in werving & selectie

Voor ons betekent dit dat de activiteiten op het gebied van detachering en interim-management zullen worden ondergebracht onder de naam FITZ Finance & Control. Vijzelaar.com blijft bestaan, maar gaat zich volledig richten op werving & selectie. Uiteraard werken wij nauw samen met onze collega’s van de detacheringsorganisatie en daarom kunnen wij nog steeds alle diensten blijven leveren die onze klanten van ons gewend zijn.

“Wij kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst. Vijzelaar.com staat al ruim twintig jaar in de markt bekend als betrouwbare partner in de bemiddeling van hoogopgeleide financials. We blijven groeien, vinden kwaliteit en professionaliteit belangrijk en blijven ons ontwikkelen. Doordat wij nu onderdeel zijn van FITZ wordt ons netwerk automatisch groter en opereren we landelijk." – Shelly van Beekhoven, Manager Recruitment vijzelaar.com

Maak hieronder kennis met het team Werving & Selectie.