Vijzelaar.com onderdeel van de Quoratio Groep

Overname Vijzelaar bezegelt landelijke dekking Quoratio Groep binnen finance-markt
Bunnik/Bussum, 22 februari 2022 – Financieel intermediair Vijzelaar is vanaf vandaag onderdeel van de Quoratio Groep. De overname van dit bedrijf met 40 eigen consultants en een uitgebreide flexibele schil volgt kort na de overname van financieel intermediair Scope. Door de acquisitie van deze twee spelers, dekt de Quoratio Groep nu de volledige Nederlandse markt; een uitdrukkelijke ambitie van de detachering- en consultancy-aanbieder uit Bunnik.

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “De finance-markt is krap. Het feit dat we dankzij de overname van Vijzelaar nog eens 40 fantastische consultants tot onze beschikking hebben, geeft me vertrouwen in de toekomst. Met de combinatie van ons eigen finance-label Verhoeve, Vijzelaar en het onlangs verwelkomde Scope, maken we nu een vliegende start buiten onze traditionele regio’s. De klanten van Verhoeve, Scope en Vijzelaar overlappen nauwelijks. De bedrijven weten elkaar te vinden om plaatsingen te doen op de grens van hun regio’s. En daar profiteren klanten en consultants van. De werving- en selectieactiviteiten van Vijzelaar lenen zich voor uitrol over de klanten van Verhoeve en sluiten mooi aan bij diezelfde activiteiten van Scope.”

Gezond en professioneel
Vijzelaar verzorgt sinds 2003 werving en selectie voor financiële vacatures en detacheert hoogopgeleide finance professionals. Vijzelaar is actief op de markt voor vast en tijdelijk financieel personeel van hbo- en wo-niveau en heeft zich ontwikkeld tot specialist als het gaat om werving en selectie, detachering, (persoonlijke) ontwikkeling en doorstroom.

“De afgelopen 18 jaar hebben we een prachtig bedrijf opgebouwd, met gestage groei en gericht op kwaliteit. We zijn nu in een nieuwe fase aangekomen om verdere groei te realiseren en door te ontwikkelen”, aldus René Beukema, directeur van Vijzelaar. “Toen we in contact kwamen met de Quoratio Groep was er direct een goed gevoel over de bedrijfscultuur, werkwijze en professionaliteit, en het werkplezier. De Quoratio Groep was met Verhoeve en Scope al op weg naar landelijke dekking op het gebied van detachering van financieel specialisten. Wij maken nu die puzzel compleet en het is een leuke uitdaging om gezamenlijk verder te groeien tot de beste detacheerder van Nederland.”

Beukema: “De overname brengt de ‘best of both worlds’ samen. We blijven zelfstandig actief als Vijzelaar maar wel als onderdeel van de Quoratio Groep. Daarmee hebben we onze consultants nog meer te bieden als het gaat over opleiding en trainingen in huidige en toekomstige competenties. Onze klanten kunnen we een breder pakket aan diensten aanbieden en kunnen we beter ondersteunen, omdat we meer middelen en mensen tot onze beschikking hebben. We behouden dus het goede van wat Vijzelaar nu is, en bouwen samen voort op die sterke basis.”