Irene over haar opdracht bij onze opdrachtgever KPMG

"Ik werk als Supervisor Centralized Accounting & Business Intelligence en ben veel in contact met een internationale klant van KPMG. In die zin is het een iets andere opdracht dan normaal. Ik ben verantwoordelijk voor verschillende administraties van een regio van deze klant. Hierbij analyseer ik maandcijfers, beheer ik grootboeken, ben ik het aanspreekpunt voor diverse stakeholders en doe ik ad hoc werkzaamheden voor Finance/ Compliance vraagstukken.

Het werk is heel uitdagend en dynamisch, een van de redenen waarom ik in de detachering werk. Ik wilde namelijk verschillende opdrachten uitvoeren en kijken hoe het bij andere bedrijven eraan toegaat. Zo kan ik ontdekken welke rol bij mij past. Voor mijn werk als Financial Consultant heb ik in de Audit gezeten. Wat ik leuk daaraan vond is het werken voor verschillende klanten en opdrachten, toen ik merkte dat ik niet verder wilde in de Audit, leek het mij leuk om aan de andere kant van de tafel te zitten.

Door als Finance Consultant aan de slag te gaan kan ik beter ontdekken wat ik leuk vind. Je kan verschillende rollen proberen, zoals die van Financial Controller of Business Controller, maar ook bij verschillende opdrachtgevers werken. Hierdoor ontwikkel je ontzettend snel. Je leert werken in verschillende teams, krijgt te maken met verschillende bedrijfsstructuren en financiële administratieprogramma’s. Dat maakt het werk uitdagend."
Interview - Irene, Financial Consultant, in Bussum

Ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak door de opleiding Eigen Vermogen

"Door de interne opleiding Eigen Vermogen, ontwikkel je je op professioneel en op persoonlijk vlak. Zo leren we hoe je jezelf kan pitchen bij een opdrachtgever, maar leer je ook omgaan met bepaalde situaties en/of conflicten op de werkvloer. Het is daarnaast ook erg fijn dat je elk kwartaal samenkomt met andere gedetacheerden, waardoor je even met elkaar kan sparren."
Interview - Irene, Financial Consultant, samen met Steven

uniek aan vijzelaar.com is de bedrijfscultuur!

"Het unieke aan vijzelaar is echt de bedrijfscultuur! Er is sprake van een formele, maar ook een informele sfeer. Dat wil zeggen dat ze toegankelijk zijn en goed luisteren naar wat je leuk vindt. Ze kijken echt naar wat er goed gaat en wanneer het iets minder goed gaat, dan kijken ze waar ze je kunnen helpen bij de opdracht.

Je collega’s zijn natuurlijk de mensen die je ziet bij je opdracht, maar je bent ook écht onderdeel van vijzelaar. We mogen mee op het jaarlijkse uitje, borrelen samen en het is echt een gezellig team."

Werken als Financial Consultant?

Dit zegt Irene erover


"Als je van variatie en nieuwe uitdagingen houdt, dan is het werk als Financial Consultant echt iets voor jou. Je opdrachten duren 6 tot 9 maanden (tot verlenging) en je leert steeds nieuwe dingen per opdracht, waardoor je steeds weer een nieuwe uitdaging hebt. De ene keer spring je bij, de andere keer neem je een hele functie over. Je weet vooraf niet waar je terecht komt qua opdrachtgever, dat maakt het leuk en je leert er heel veel van."