Je bent accountant. Maakt jou dat dan saai?

Zeger Beukers, financial consultant

Saai? Ik? Nee, echt niet. Ook al bestaat het vooroordeel dat accountants nogal saaie mensen zijn, ik vind dat absoluut niet. Er bestaat niet een eenduidig karakter onder deze vakgroep. Bij vijzelaar.com werk ik in een team van finance consultants die qua persoonlijkheid zo verschillen, dat ze bij de verschillende culturen van onze opdrachtgevers passen.

Oprechte interesse

Toen ik bij vijzelaar.com kwam solliciteren, merkte ik meteen dat het anders was dan bij andere werving & selectie en detacheringbureaus. De gesprekken worden heel positief ingestoken en op een relaxte manier. Het voelt als het ware of je thuis in de woonkamer gewoon een gesprek voert. Hierdoor voel je je ook heel welkom. Bij vijzelaar.com wordt echt een uitdaging voor je gezocht en gekeken naar ontwikkelingsmogelijkheden. Zowel op het gebied van persoonlijke vaardigheden als op het financiële vakgebied.

Een prettige selectieprocedure

Tijdens de selectieprocedure merk je dat vijzelaar.com echt belang hecht aan een aantal eigenschappen om echt een “vijzelaar” te zijn. Naast een aanwezige passie voor het finance vak, ben je ook oprecht en ongedwongen. De “vijzelaar” is het type financial dat de klant graag in zijn organisatie wil hebben en waarvan je weet dat deze in de bedrijfscultuur past. Vijzelaar.com levert maatwerk en geen “lopende band werk”. Ze leren je goed kennen en zoeken de baan die het beste bij jou past.

Vijzelaar.com helpt je verder

Mijn ervaring is dat de communicatie met vijzelaar heel prettig verloopt. Vijzelaar.com gaat echt op een professionele en persoonlijke manier om met kandidaten. Jij staat als kandidaat centraal; wat jouw wensen en eisen zijn. Samen kijk je naar wat een goede vervolg stap is in je carrière! In die zin helpt vijzelaar.com je echt verder!

Vragen?

Neem dan contact met mij op.

Shelly van BeekhovenRecruiter035 692 55 30