Een teamleider in de bouw is een man

Stefanie Kuijpers, financieel medewerker

Een teamleider in de bouw een man? Nee hoor, dat hoeft niet persé. Bij vijzelaar.com heb ik al meerdere malen gezien dat een vrouw als teamleider administratie aan de slag is gegaan bij een bedrijf waar je wellicht eerder een man zou verwachten.

De juiste match

Inmiddels werk ik zelf al vele jaren bij vijzelaar.com en zie iedere dag hoe kandidaten hier op gesprek komen op zoek naar een nieuwe baan. Sommigen zenuwachtig, anderen vol zelfvertrouwen. Wat zo mooi is om te zien, is dat de meeste kandidaten vol enthousiasme weer de deur uitgaan. Door de persoonlijke insteek van de gesprekken voelen kandidaten zich snel op hun gemak. Er wordt uitgebreid gekeken naar persoonlijke eigenschappen en de wensen van de kandidaat. Zodat deze echt in een baan terecht komt die bij haar/hem past.

Een hecht team

Meerdere keren per jaar hebben we bij vijzelaar.com sociale evenementen zoals borrels en teamuitjes. Tijdens deze evenementen komen de collega’s van kantoor samen met de collega’s die bij de klanten gedetacheerd zitten. Deze laatste noemen we “de vijzelaren”. Allemaal financials die HBO of WO opgeleid zijn. Ondanks het feit dat we elkaar niet dagelijks zien, voelt het altijd meteen weer als een team. Dit komt ook doordat “de vijzelaren” op specifieke eigenschappen geselecteerd worden. Gedreven, open persoonlijkheden met een goed gevoel voor humor. Ik kan vijzelaar.com echt aanraden als je als financial op zoek bent naar een nieuwe baan. Je voelt je hier zeker welkom!

Vragen?

Neem dan contact met mij op.

Shelly van BeekhovenRecruiter035 692 55 30