Ik ben financial controller. Banen genoeg dus.

Stefan Rugenbrink, financial consultant

Banen genoeg? Dat zou je denken! Maar in de praktijk gaat het er wel om dat je bij een bedrijf en in een functie werkt die bij jou als persoon past. Banen genoeg is dus een relatief begrip. Daarom zeggen ze bij vijzelaar ook “Eerst zien”. Vijzelaar.com kijkt naar het individu; de persoon achter het CV.

Je bent geen nummer

Na 8,5 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik had een brede rol als financial controller en wilde graag meer specialistische ervaring opdoen. Via LinkedIn kwam ik in contact met vijzelaar.com. In eerste instantie was ik op zoek naar een vaste baan. Tijdens de gesprekken werd echter duidelijk dat detachering heel goed bij mij zou passen. Door de persoonlijke interesse van de mensen bij vijzelaar.com vond ik de juiste nieuwe werkplek. Bij andere werving en selectiebureaus voel je je al snel een nummer en bij vijzelaar.com is dit absoluut niet het geval. Een voordeel vind ik ook dat vijzelaar.com een echte specialist is op het finance vakgebied. Door de kennis van het vakgebied kunnen ze goed beoordelen welke functie een goede match voor je is.

Geen typische financials

Vaak zie je nog het vooroordeel dat financials stoffig en introvert zijn. Bij vijzelaar.com is dit zeker niet zo. De “vijzelaar” is open en ongedwongen, met een vleugje humor. Je merkt dat je echt van toegevoegde waarde kan zijn voor een klant en waardering krijgt voor je werk.

De mens achter het CV

Ik ben inmiddels een aantal maanden als financial consultant in dienst bij vijzelaar.com. In mijn eerste opdracht werk ik bij het AMC. Samen met de project controller maak ik onder andere de kwartaalrapportages voor het vastgoed van het AMC. Een mooie opdracht om ervaring op te doen met vastgoed en me meer te ontwikkelen als specialist. In deze periode heb ik ook weer bevestigd gezien dat vijzelaar.com echt interesse heeft in jou als persoon; de mens achter het CV!

Vragen?

Neem dan contact met mij op.

Shelly van BeekhovenRecruiter035 692 55 30