Niet alle financials zijn hetzelfde

Daniel Backhaus, financial consultant

Alle financials hetzelfde? Zeker niet! Ook al bestaat het vooroordeel dat alle financials hetzelfde zijn, ik ervaar dat zelf helemaal niet zo. Er zijn zeker verschillen in persoonlijke eigenschappen bij financials. Daarom ben ik ook bij vijzelaar.com gaan werken. Hier wordt er namelijk gekeken welke opdrachten en bedrijven echt bij mij passen.

De persoonlijke aanpak

Sinds november 2014 ben ik als financial consultant in dienst bij vijzelaar.com. Ik heb de persoonlijke werkwijze van vijzelaar.com zelf in de praktijk ervaren. Via een vacature op Internet maakte ik kennis en werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Ik had er meteen een goed gevoel over. Bij vijzelaar.com merk je dat er een persoonlijke interesse in je is, doordat vanuit kantoor regelmatig contact met je wordt onderhouden. Ook wordt er gekeken hoe je je als finance professional verder kan en wil ontwikkelen.

Wat maakt je tot een vijzelaar?

De ‘vijzelaar’ is communicatief vaardig, een doorzetter en als het ware een ‘kameleon’. Je past je makkelijk aan verschillende situaties aan en bent makkelijk toegankelijk. Het leuke hiervan vind ik dat je een dynamische groep mensen krijgt. We ontmoeten elkaar regelmatig tijdens de opleidingen van het Eigen Vermogen programma en wisselen dan ook ervaringen uit. Het is een professioneel, maar ook gezellig team! Vijzelaar.com steunt mij ook in mijn wens om verder te studeren. Ik ben gestart met een Master in Accountancy & Control aan de UVA, die ik hoop over een jaar afgerond te hebben.

Vijzelaar maakt het waar

Werken bij vijzelaar.com heeft me tot nu toe gebracht wat ik me erbij had voorgesteld: mezelf verder ontwikkelen via verschillende opdrachten, de master studie en het Eigen Vermogen ontwikkelingsprogramma. In een team waar er oprechte aandacht is voor jou als persoon!

Vragen?

Neem dan contact met mij op.

Shelly van BeekhovenRecruiter035 692 55 30