Ik was een starter. Dus miste bij voorbaat ervaring.

Atilla IJbema, financial consultant

Starter...en weinig of geen ervaring. Is het dan per definitie lastig om een baan te vinden? Ik vind dat niet! Waar het vooral ook om gaat is of je als persoon een juiste klik hebt met je toekomstige werkgever. En andersom.

Het eerste contact

Na mijn wereldreis kwam ik via mijn netwerk in contact met vijzelaar.com. Ik was er tien maanden tussen uit geweest en daarvoor had ik nog niet heel veel werkervaring als financial opgedaan. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat vijzelaar.com dit absoluut niet als een probleem zag. In de gesprekken werd vooral gekeken naar wat voor baan op dat moment goed bij mij zou passen. Belangrijk voor mij was dat ik voldoende mogelijkheden zou hebben om mezelf verder te ontwikkelen. Zowel door nieuwe ervaringen op te doen, als ook door trainingen voor mijn harde en softe skills.

De keuze voor vijzelaar.com

Ik heb voor vijzelaar.com gekozen omdat het een moderne, kleine organisatie is met een klantenkring uit het topsegment van de markt. Mijn collega’s, ook wel de “vijzelaren” genoemd, zijn allemaal HBO of WO opgeleide financials. Natuurlijk allemaal analytisch, maar ook no-nonsens en toegankelijk waardoor contacten makkelijk zijn gelegd. Ik werk hier al jaren met veel plezier en heb gemerkt dat klanten het erg waarderen dat vijzelaar.com veel tijd investeert in het leren kennen van de mensen die ze bemiddelen. En dat is voor jezelf ook prettig omdat je bij bedrijven gaat werken waar je je echt thuis voelt.

Vragen?

Neem dan contact met mij op.

Shelly van BeekhovenRecruiter035 692 55 30