Tijdelijke financiële slagkracht bij de Boer

Fons Louter - CFO De Boer

De Boer is een internationaal bedrijf dat tijdelijke accommodaties levert voor evenementen en bedrijfstoepassingen op locatie. Bekende evenementen waarvoor de Boer accommodaties heeft geleverd zijn bijvoorbeeld de Volvo Ocean Race (voor de tijdelijke landingsplaatsen), het KLM Open Golf toernooi en de start van de Tour de France in Utrecht in 2015.

Het bedrijf heeft rond de 260 man in dienst, waarvan er 80 gevestigd zijn op het hoofdkantoor in Alkmaar. Op het hoofdkantoor is ook de financiële afdeling van het bedrijf gevestigd. Hier werken 11 financials onder leiding van de CFO Fons Louter.

Fons Louter: ”Het contact met vijzelaar.com is al lang geleden tot stand gekomen. Na een succesvolle samenwerking bij mijn vorige werkgever Maarsen Groep, heb ik de samenwerking bij de Boer voortgezet.

Vorig jaar ontstond behoefte aan extra ondersteuning op onze financiële afdeling door onder andere een zwangerschapsverlof. Ik heb vijzelaar.com toen benaderd omdat ik weet dat zij goede kandidaten levert voor de juiste tariefstelling. De communicatie loopt via korte lijnen en dan kan er snel geschakeld worden. De presentatie van de CV’s is kort en zakelijk en er zit een goede toelichting bij waarom de kandidaat goed in onze organisatie past. Het zwangerschapsverlof is inmiddels voorbij maar we hebben besloten om nog enige tijd gebruik te maken van de capaciteit van de tijdelijke financial van vijzelaar.com om zaken zoals het jaarwerk, de budgettering, een rapportage tool en bepaalde projecten af te ronden.“