Preferred supplier voor Multi

Judith Bar-on - HR Manager Multi

Multi, gevestigd in Amsterdam, is één van de grootste ondernemingen binnen Europa en Turkije op het gebied van investering, exploitatie en (her)ontwikkeling van winkelcentra. In 2015 is vijzelaar.com preferred supplier voor finance posities geworden. Judith Bar-on is HR Manager bij Multi. Zij is erg tevreden over de samenwerking.

Judith Bar-on: “Eind 2014 hadden we op onze finance afdeling drie vacatures. We hebben hier toen als test drie verschillende bureaus op gezet. Al snel werd duidelijk dat de samenwerking met vijzelaar.com het beste verliep. Vijzelaar.com heeft een goed beeld van onze organisatie en weet dit te delen met de potentiële kandidaten. Vijzelaar.com denkt proactief mee in mogelijkheden bij het vervullen van lastig in te vullen posities, geeft eerlijke feedback en levert snel goede kandidaten.

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en heeft vijzelaar.com meerdere keren goede service verleend aan Multi. Kortom: een prettige samenwerking met een bureau dat je daadwerkelijk werk uit handen neemt! We zijn zo tevreden dat we een preferred supplier agreement hebben gesloten met vijzelaar.com voor vaste en tijdelijke posities.”