Financials voor een snel groeiend Eurofiber

Jeroen Reuser - Concern Controller Eurofiber

Al sinds 2009 werkt Eurofiber samen met vijzelaar.com voor de werving en selectie van financiële professionals. Eurofiber is een snelgroeiende provider van hoogwaardige digitale infrastructuur. Hierbij valt te denken aan glasvezelnetwerken en datacenters. Het bedrijf heeft inmiddels een landelijke dekking van glasvezel in zowel Nederland als België.In 2014 is Jeroen Reuser bij Eurofiber in dienst getreden als Concern Controller. Vijzelaar.com heeft de werving en selectie voor deze procedure gedaan en sindsdien is er een nauwe samenwerking tot stand gekomen.

Jeroen: ”het voordeel van werken met vijzelaar.com is dat ze precies weten wat voor kandidaten we zoeken en nodig hebben. Dit komt door de uitgebreide kennis van de Eurofiber organisatie en cultuur. In de presentatie van kandidaten geeft vijzelaar.com een eerlijk en realistisch beeld; waar zowel de positieve als minder positieve kanten van een kandidaat worden toegelicht. Zo weten we goed wat we kunnen verwachten en dat stellen we zeer op prijs. Van de kandidaten die we via vijzelaar.com krijgen, weten we dat ze kwalitatief goed zijn.

Wat ook heel prettig is, is dat we bij vijzelaar.com al geruime tijd dezelfde consultant hebben en er geen wisselingen van de wacht zijn geweest. Bij andere bureaus gebeurt dat frequenter en dan kost het weer veel tijd om een relatie op te bouwen. Bij vijzelaar.com is de relatie ‘steady’ en dat werkt efficiënt. Het feit dat de samenwerking met vijzelaar.com goed verloopt blijkt wel uit het feit dat het afgelopen jaar de meeste vacatures door vijzelaar.com ingevuld zijn. Als er in de toekomst weer nieuwe vacatures op onze financiële afdeling komen, dan zullen we hiervoor zeker weer vijzelaar.com vragen. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat vinden we terug in alle aspecten van de dienstverlening van vijzelaar.com.”