Financials in de mediawereld van NEP

Richard van Kooij - CFO NEP

NEP is het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van ‘creative technologie’ (distributie, contentverzameling en streaming) en broadcastservices (voorheen Dutchview).

Vanaf maart 2015 is Richard van Kooij de CFO voor NEP Nederland. Hij stuurt een team van 15 financials aan en voor de werving van nieuwe financials van zijn afdeling maakt hij gebruik van de dienstverlening van vijzelaar.com.

Richard: ”Van de kandidaten die worden voorgesteld door vijzelaar.com weet je dat het goede kandidaten zijn. Je ontvangt een zeer uitgebreid verslag per kandidaat en goede aanbevelingen. Toen wij laatst een junior controller zochten, kregen wij drie topkandidaten voorgesteld. Dat was natuurlijk super, maar maakte ook de keuze lastiger. Deze was in dit geval zo lastig dat we uiteindelijk een extra rol hebben gecreëerd en een tweede kandidaat hebben aangenomen. Dat zegt wel wat over hoe goed de consultants en recruiters van vijzelaar.com zijn! Vijzelaar.com is echt een expert op het werven en selecteren van hoogopgeleide financials.”