Baanbrekende technologie bij Coravin

Cindy Karijodikromo - Controller Coravin

Coravin is een Amerikaans bedrijf dat sinds 2014 actief is op de Europese markt. Coravin heeft een baanbrekende technologie ontwikkeld om wijn uit de fles te halen zonder deze te ontkurken. Deze technologie laat de kurk intact en beschermt de wijn tegen oxidatie waardoor de wijn op een natuurlijke manier verder kan evolueren. Inmiddels is Coravin actief op zeven Europese markten, waaronder Duitsland en Frankrijk.

Cindy Karijodikromo is sinds augustus 2014 werkzaam als Controller bij Coravin Europe. Op het kantoor in Amsterdam heeft zij inmiddels een team van twee Senior Accountants. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de financiële administratie en alle rapportages van Coravin Europe.

Cindy:"Door de snelle groei van de organisatie ontstond in maart 2015 behoefte aan een extra Senior Accountant. Hiervoor heb ik vijzelaar.com benaderd, omdat ik in het verleden al goede ervaringen met hen heb opgedaan. Alle verwachtingen die ik had, werden ook waargemaakt.Meerdere kandidaten werden voorgesteld, die eigenlijk allemaal pasten qua persoonlijkheid en ervaring. De werkwijze was zeer professioneel. Zo werd er bijvoorbeeld een uitgebreide inventarisatie van de vacature gedaan door zowel een Consultant als een Recruiter, wat ervoor zorgt dat er een gedegen kennis aanwezig is van het profiel van de gewenste kandidaat en onze organisatie. Ik ben dan ook zeer tevreden over de dienstverlening van vijzelaar.com en hoop onze samenwerking nog verder voort te kunnen zetten bij de verdere groei van Coravin."