Partners in Vijzelaar.com

Vijzelaar.com kent vanaf 1 maart jongstleden twee directeur/aandeelhouders.
René Beukema, sinds 2005 aan vijzelaar.com en rechtsvoorgangers verbonden, heeft zijn belang in de onderneming uitgebreid naar 50%.

Marco Beemsterboer, oprichter en directeur/aandeelhouder van het eerste uur:
Nadenkend over de wat verdere toekomst, kwam ik samen met een goede vriend en adviseur tot een voor mij bepalende conclusie. Als ik ooit op de zeepkist moet klimmen en onze mensen informeren over een verkoop van onze organisatie, zou dat voor mij bepaald geen gloriemoment worden. Ik zou er als een berg tegenop zien. Dat is een waardevolle conclusie geweest. Ik voel heel veel voor de mensen om me heen. We hebben een organisatie gebouwd die veel vrijheden en ontwikkelingsmogelijkheden biedt, we hebben enorm veel pret met elkaar. René (Beukema) heeft 11,5 jaar van de 13,5 jaar meegemaakt en kent de organisatie daarmee ook door en door en de organisatie kent hem. René is begonnen als Consultant en voert als sinds 2013 een belangrijk deel van de regie.

Wij zijn enorm trots om de organisatie samen verder te brengen in de nieuwe verhouding.
Het belangrijkste signaal dat hieruit mag worden gedestilleerd, voor alle interne en externe stakeholders is die van continuïteit en stabiliteit in de strategie, beleid en uitvoering. Er verandert niets.
We zijn als organisatie heel goed bezig, we vestigen een krachtige naam in een volatiele markt. Onze klanten zijn ons trouw en de relaties binnen onze organisatie zijn hecht en sterk.
René en Marco werken al bijna 12 jaar uitermate plezierig en succesvol samen en daar komt dus ook, als het aan hen ligt, voorlopig geen verandering in.
Publicatie datum: 21 maart 2017