Nieuwe website live

Met trots kunnen we meedelen dat onze website recentelijk compleet vernieuwd is. De website heeft een nieuwe look & feel gekregen; met frisse kleuren en met de uitstraling waar we als vijzelaar.com voor staan: specialist in het financiële vakgebied die professioneel en betrouwbaar is en veel aandacht heeft voor een persoonlijke benadering. Omdat we geloven dat je financiële talenten pas kent als je ze hebt ontmoet. Op basis van die kennis kan je een goede match maken tussen opdrachtgever en kandidaat! Het is niet voor niets dat we kunnen bogen op een trouwe kring van opdrachtgevers en vele tevreden kandidaten!

De belangrijkste verandering qua functionaliteiten is dat de website nu volledig responsive is ingericht. Dit betekent dat de site optimaal functioneert en gebruiksvriendelijk is voor zowel desktop, mobiel als tabletgebruik. Het grote voordeel hiervan is dat we nu ook een speciaal sollicitatieproces hebben voor mobiel gebruik. Via een kort formulier of via een klik op de Apply With LinkedIn button is een sollicitatie in korte tijd afgerond.

Een ander voordeel is dat de zoekfunctionaliteit voor vacatures nu prominent in beeld staat als je via een mobiel device de website bezoekt. Je kan hier snel en eenvoudig zoeken op vacaturenamen, vakgebieden en regio en de juiste vacature vinden.

Wij hopen dat kandidaten en opdrachtgevers met veel plezier en gebruiksgemak onze nieuwe site zullen ervaren!

Publicatie datum: 27 oktober 2016