Vijzelaar.com hoofdsponsor van VAS lustrum

Op 27 augustus viert de Vereniging van Accountancy Studenten (VAS) hun 45-jarig bestaan. Op deze dag zal er een symposium georganiseerd worden met het thema sustainability. Vijzelaar.com is er trots op te kunnen vermelden dat we hoofdsponsor zijn van dit evenement. In de ruim 12 jaar dat vijzelaar.com actief is in de werving & selectie en detachering van finance professionals, hebben we al vele accountancy studenten en -professionals aan een nieuwe stap in hun carrière geholpen.

Directeur van vijzelaar.com; Marco Beemsterboer: "Begin dit jaar kwamen we in contact met één van de accountancy studenten die in het organisatiecomité van het VAS lustrum zit. Toen werd het idee geboren om sponsor van dit lustrum te worden. Wij dragen de VAS een warm hart toe en het thema sustainability spreekt ons erg aan. Momenteel zijn wij bezig om een hoofdspreker voor het symposium te regelen. In ons uitgebreide netwerk hebben we een aantal potentiële sprekers op topniveau benaderd, waarmee we binnenkort in gesprek gaan om te kijken hoe we de presentatie verder vorm kunnen geven.

Wij zullen er alles aan doen om de VAS te helpen een mooi en interessant symposium programma neer te zetten."

Meer informatie over het VAS lustrum is te vinden op: http://www.vasonline.nl/lustrum/index.html

Het lustrum kan bijgewoond worden door accountancy studenten en oud accountancy studenten en vindt plaats op 27 augustus op Nijenrode in Breukelen. Het programma bestaat uit een symposium met een algemeen gedeelte en een workshop gedeelte. Na het symposium is er nog een BBQ en een gala.

Publicatie datum: 7 juni 2016