Martin van Eeken treedt in dienst!

Martin van Eeken (47) is per direct in dienst getreden als senior consultant bij vijzelaar.com. In zijn nieuwe functie gaat hij zich bezighouden met de permanente en tijdelijke inzet van financiële professionals.

Van Eeken heeft een achtergrond in controlling en relatiebeheer en heeft zijn ervaring onder andere opgedaan bij ConQuaestor, waar hij de functie van equity partner vervulde. Als partner was hij verantwoordelijk voor de branchegroep gezondheidszorg interim professionals en hielp hij organisaties in de gezondheidszorg bij het zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten van de besturende en ondersteunende processen. Met als doel het primaire proces te verbeteren.

Een unieke manier van werken

“De kennis en ervaring van Van Eeken zijn een zeer waardevolle toevoeging voor ons team”, zegt Marco Beemsterboer, directeur van vijzelaar.com. “Vanuit zijn specialisme zal Van Eeken de organisatie een volgende kwaliteitsimpuls geven, zodat we verder kunnen bouwen aan het kwaliteitsmerk dat we beogen te zijn. Zowel klanten als professionals kunnen we met zijn komst nog beter bedienen.” De organisatie werkt vanuit de gedachte dat de kracht van een team en de ontwikkeling van het individu binnen dat team groter is dan de optelsom van enkel individuele bijdragen. “Een visie waar ik mij zeer plezierig bij voel”, aldus Van Eeken.

Over vijzelaar.com

Vijzelaar.com is sinds 2003 actief op de markt voor vast en tijdelijk financieel personeel van hbo- en wo-niveau. Sindsdien heeft de organisatie zich ontwikkeld tot dé specialist als het gaat om werving en selectie, detachering, (persoonlijke) ontwikkeling en doorstroom van deze vakmensen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Beemsterboer, via info@vijzelaar.com of 035-6925530.

Publicatie datum: 1 april 2016